κέρδος 40%

Steely Professional Ψαλίδι Κουρέματος HCP-101, 5.5''

List price: 30.00
18.00
You save: €12.00 (40%)
1.02.5.0030
  • Pinterest

Τα ψαλίδια κουρέματος Steely Professional κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι υψηλής ποιότητας και συνδυάζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά για επαγγελματικά αποτελέσματα και ευκολία στην χρήση:

Λεπίδες κοπής: έχουν κοίλη εσωτερική επιφάνεια (hollow ground) ώστε να μην στομώνουν με τις τρίχες. Είναι τροχισμένες 2 φορές με αποτέλεσμα να είναι κοφτερές σαν ξυράφι (razor sharp blade).
Οι άκρες των λεπίδων είναι ελαφρώς κυρτές για να μην προκαλούν τραυματισμούς στο δέρμα. Ανοιγοκλείουν εύκολα και αθόρυβα εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατότητα κοπής.
• Λαβή: είναι αρκετά εργονομική (συμμετρική) και έχει στο εσωτερικό της πλαστικά δακτυλίδια για να μην γλιστράει (αφαιρούνται)
• Βάση για το δάκτυλο (finger rest): η οποία είναι βιδωτή οπότε μπορεί να αφαιρεθεί διευκολύνει στην ισορροπία του χεριού κατά το κούρεμα.
• Σιγαστήρας (silencer): ο οποίος είναι ένα μικρό ελαστικό πλαστικό που τοποθετείται μεταξύ των μεταλλικών δακτύλων της λαβής ώστε να μην κάνουν θόρυβο κατά το κλείσιμο του ψαλιδιού.
• Θήκη μεταφοράς: κάθε ψαλίδι έρχεται σε πρακτική μαγνητική θήκη (χωρίς λάστιχο) αποθήκευσης και μεταφοράς για την προστασία του ψαλιδιού από φθορές και πτώσεις.

Μέταλλο: ανοξείδωτο ατσάλι J2 420 AISI (American Iron & Steel Institute) χειρουργικής βαθμίδας. Είναι αρκετά σκληρό και ταυτόχρονα ελαστικό ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην διάβρωση από την υγρασία και την θερμότητα.

Αποστείρωση: τα ψαλίδια μπορούν να αποστειρωθούν σε κλίβανο στους 150-180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Αποφεύγουμε την υπερέκθεση στις υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε αφαιρέσει τα πλαστικά και ελαστικά μέρη, διαφορετικά θα πρέπει να αποστειρώνονται σε αποστειρωτή UV και φυσικά και με υγρό αποστείρωσης.

Συντήρηση: προστατεύουμε τα ψαλίδια από πτώσεις καθώς έστω και η παραμικρή κλίση στις λεπίδες θα επηρεάσει καταλυτικά την ικανότητα κοπής. Θα πρέπει θα λαδώνεται η ένωση (βίδα) αλλά και οι λεπίδες μετά από κάθε αποστείρωση. Το τρόχισμα των εργαλείων Steely Professional διαρκεί αρκετά, ανάλογα με την χρήση όμως μπορεί να χρειαστεί να τροχιστούν μετά από 1-2 χρόνια.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, για τους επαγγελματίες ισχύουν επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις.