κέρδος 28%

Steely Professional Πένσα Επονυχίων CNP120 5mm

List price: 15.00
10.75
You save: €4.25 (28%)
3.03.2.0076
  • Pinterest

Steely Professional πένσα επωνυχίων με μήκος κοπής 5 χιλιοστών και ειδική εργονομική λαβή, ιδανική για επαγγελματίες αλλά και μαθητές σχολών μανικιούρ –πεντικιούρ.

Μέταλλο: Ανοξείδωτο ατσάλι 420 AISI (American Iron & Steel Institute) υψηλής σκληρότητας, ιδιαίτερα ανθεκτικό στην διάβρωση από την υγρασία και την θερμότητα.

Ικανότητα κοπής: το συγκεκριμένο εργαλείο έχει τροχιστεί δύο φορές με την χρήση 2 διαφορετικών τροχών χαμηλής τραχύτητας. Μ’ αυτόν το τρόπο εξασφαλίζουμε αποτελεσματική κοπή για μεγαλύτερο διάστημα.

Αποστείρωση: μπορείτε να αποστειρώσετε την συγκεκριμένη πένσα σε κλίβανο στους 150-180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Σε αποστειρωτές κρυστάλλων 20 δευτερόλεπτα είναι αρκετά. Αποφύγετε την υπερέκθεση στις υψηλές θερμοκρασίες. Και φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε υγρό αποστείρωσης.

Συντήρηση: προστατέψτε την πένσα από πτώσεις καθώς θα επηρεάσει την ικανότητα κοπής. Προσθέστε λάδι συντήρησης στην ένωση μετά από κάθε αποστείρωση και κάθε 6 μήνες. Αν χρειαστεί μπορείτε να τροχίσετε ξανά μετά από 2 χρόνια.


Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, για τους επαγγελματίες ισχύουν επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις.