Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών


Σε ορισμένα προϊόντα δεν γίνεται επιστροφές για λόγους υγιεινής κάτι που αναφέρεται και στην περιγραφή των συγκεκριμένων προϊόντων. 

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Και σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το Femme Fatale. 

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

Σε περίπτωση Service, μπορείτε να στέλνετε με χρέωση της εταιρείας μας το προϊόν προς επισκευή. Μετά το τέλος της επισκευής σας επιστρέφουμε το εργάλειο επισκευασμένο και πληρώνετε στον κούριερ το ποσό των 6.00 ευρώ, ως έξοδα αποστολής και παραλαβής.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις: 
• Τη στιγμή της αίτησης επιστροφής δεν πρέπει να έχουν περάσει 20 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. 
• Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως και η συσκευασία του. Δεν θα πρέπει να είναι γρατζουνισμένο, σπασμένο ή να έχει αλλλοιωμένη ή τσαλακωμένη συσκευασία. 
• Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ανάλογο προϊόν για την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία. 
• Εναλλακτικά γίνεται κατάθεση του οφειλόμενου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εντός 5 εργάσιμων ημερών.
• Τα επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή συνοδευτικό παραστατικό επιστροφής (δελτίο αποστολής) αν είχε εκδοθεί τιμολογιο, χωρίς παραστατικό καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.