Ημερίδες για Βloggers

Στα καταστήματα Femme Fatale έχουμε πάθος για τον χώρο της ομορφιάς. Αυτό το πάθος συνδυάζεται με βαθιά γνώση των προϊόντων και των τεχνικών.

 Θέλοντας να μοιραστούμε αυτήν την γνώση προσκαλούμε Bloggers σε συναντήσεις – ημερίδες στις οποίες θα συζητήσουμε σχετικά με την σωστή χρήση και εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς. Επιπλέον να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις για προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών καθώς και για tips και συμβουλές για την αντιμετώπισή τους.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί τους όλη την γνώση την οποία έχουμε αποκομίσει από την άμεση επαφή μας με εταιρείες και εργοστάσια και από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο.

Όσες bloggers ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις συναντήσεις μας οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάποια απογεύματα στο κατάστημα Femme Fatale Πειραιά, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων δεν έχετε πάρα να μένετε συντονισμένες για το πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται κάθε μήνα.

 

Hμερίδες για Bloggers - Ιούνιος 2019

 

EOLIA - ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ώρα: 18:00-20:00

Περιοχή: Κατάστημα Femme-Fatale Πειραιάς (Τσαμαδού 35), 5ος Όροφος

Εισηγητής: Κορδάκη Κωνσταντίνα

Περιγραφή: Καλλυντικά στο φαρμακείο, στο σουπερμάρκετ, στα ειδικά καταστήματα...ποια είναι τα καλύτερα, ποια κάνουν αυτά που υπόσχονται. Χημικά ή συνθετικής προέλευσης καλλυντικά VS Φυτικά καλλυντικά. Φυτικής προέλευσης καλλυντικά. Βιολογικά καλλυντικά. Η δράση των φυτικών καλλυντικών εξαρτάται από τα συστατικά τους; Μύθοι και αλήθειες για τα καλλυντικά.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

 

 

ELIXIR - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΚΡΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΑΣ

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Παρασκευή  21 Ιουνίου 2019

Ώρα: 17:00-19:30

Περιοχή: Κατάστημα Femme-Fatale Πειραιάς (Τσαμαδού 35), 5ος Όροφος

Εισηγητής: Παύλος Διαμαντόπουλος

Περιγραφή: Επεξήγηση και παρουσίαση τεχνικών όπως Contouring & Highlighting καθώς και εξουδετερώσεις χρωμάτων για την κάλυψη ατελειών.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν